EVENEMENTEN VERSLAGEN

Höhenstrasse_Rally 25/05-28/05/2017

Dag 1 : “Met zijn allen daarheen “

Afspraak op de parking Zolder op de E314 .

Na de briefing van Rudi, en het uitdelen van de “Rally” nummers , heeft Patrick en zijn vrouwtje ons  vergast   op een lekker glaasje Cava  . We moesten maar iets tekort komen.

Rond 9u30 vertrokken we vanuit de parking Zolder  richting Hochsauerland. Zoals gebruikelijk ging het goed vooruit . Na ongeveer twintig overtredingen verdeeld  over Belgie , Nederland en Duitsland (vooral snelheid en nog meer specifiek voor de laatsten in het peloton) kwamen we dichter bij ons doel . Een sanitaire stop mocht niet ontbreken .

Read more

Openingsrit 2017

Beste POCA vrienden,

Een 2 tal jaar geleden hadden we reeds kennisgemaakt met POCA, we kregen een uitnodiging van onze goeie vriend Jan VI ? Jan had ons voorgesteld eens deel te nemen aan de rit in Knokke (1 maart 2015). De puike organisatie, de toffe clubsfeer was ons toen ook al enorm bevallen, het lidmaatschap bleef nog wel uit, maar we besloten toch in 2016 eindelijk lid te worden en deel te nemen aan  een aantal  rally’s.  Maar, als zelfstandig ondernemer (bouwsector), was er altijd een reden om niet aanwezig te zijn : altijd te veel werk, te druk, geen tijd…resultaat geen enkele deelname !

Read more

Noord-Brabant Rit 20/03/2016

Zoals Michael Jackson ooit zong: ‘I’m a lover,  not a fighter’, moet ik bekennen: ‘I’m a driver, not a writer’, vanwaar mijn gezonde tegenzin om aan het verslag van de Noord Brabant rit op 20 maart te beginnen.… en dat het anderhalve maand geduurd heeft vooraleer het af was!

Read more

Tour des Lacs 12/06/2016

Met rooddoorlopen ogen om 07.00 uur ’s morgens op een zondag uit het bed sukkelen om een dagje te toeren met mijn Porsche, hoe noemen ze dat nu weer…?

Enfin, met veel goede moed mijn copiloot gaan ophalen in het mooie Limburgse Leut ( was dit al een voorbode van hoe deze dag ging verlopen?).

En of deze dag leutig was.

Read more

Graven en Monniken Tourrit 28/02/2016

Zondagmorgen 28 februari,  koude maar zonovergoten dag, de goden zijn de POCA blijkbaar goed gezind.Samenkomst in het Gravenhof, toplocatie voor de start en aankomst van het evenement.De klasse van het domein wordt echter overtroeft door de prachtige bolides ,statig geparkeerd voor het kasteel. Een lust voor het oog en in het bijzonder als je als laatste toekomt .Tip voor toekomstige nieuwe leden, kom op tijd voor super ontbijt en een goede babbel .

Read more

Zeeland Rally 24/04/2016

Verslag Rally 2016 – Zeeland – Vrijdag 24 april 2015

Na uitgebreid ontbijtbuffet vertrok de groep vanuit Goes  richting Veerse Meer.

Het logboek was anders dan gebruikelijk en ietwat moeilijker dan bolleke/pijltje.

Er waren met 32 Porsche’s  met één vreemde eend in de bijt.

Read more

Winterrit 06/12/2015

Beste Sint,

Allereerst wil ik u bedanken voor de leuke verrassing die u me bracht: mijn eerste rit met POCA !

Waarom lijkt het dan wel op een cadeau van de Sint vraagt u zich nu wellicht af ? Omdat het allemaal zo bijna onmenselijk lijkt en zo snel ook ( waar “snel” hier eenmalig eens niet in de vorm van km/uur staat, maar snel in tijdsspanne van weken/maanden).

Read more

Poca versus Waas 8/11/2015

Zondag 8 november. We komen met veel plezier ons bedje uit, wetende dat ons Porschke nog eens uit zijn stalleke mag. Ondertussen onze 4 de rit met Poca en we kijken er naar uit. Afspraak in Sint-Niklaas. Het mag gezegd, aan parking geen gebrek!

Read more

Westende 31/05/2015

‘ Noord -Franse Vlaemsche dorpen ‘ rit

Zondag morgend onderweg naar Westende voor een gezellig samen zijn en rit met de Poca’s.

Aangekomen op de bestemming staan alle porschekes al mooi geparkeerd op den dijk.

Read more

Patatomium met Smaak’ 29/03/2015

Onze eerste deelname: Patatomium met smaak.

Patatomium??? Wat is hier de betekenis van, we maakten er ons niet druk over maar hadden in ons hoofd toch de vraag is dat één of andere term van rally’s J

Met smaak kan 2 kanten op: ofwel een mooie rondrit langsheen romantische landwegen ofwel zat er toch iets bij dat we konden proeven/eten.

Read more