WELKOM BIJ POCA – WIE ZIJN WIJ?

Beste Porscherijder of -rijdster,

Welkom op de website van de Porsche Owners Club Antwerp, kortweg POCA. POCA telt momenteel een 100-tal leden en werd opgericht in 2003 door een paar vrienden die hun Porsche-passie met gelijkgestemden wilden delen. In 2023 zal POCA hun 20-jaar bestaan vieren, dan wordt het een jubileum jaar. Alle Porsches zijn welkom, van 911 tot 928, 924, 944, Cayman, Boxster, Cayenne, Macan, Panamera en Taycan.

Sportieve, recreatieve en sociale evenementen staan hoog in het vaandel!

POCA wil er zijn voor zijn leden, maar kan ook alléén maar bestaan door zijn leden.

Het bestuur zorgt elk jaar voor een goedgevulde agenda (ongeveer 15 evenementen), wat resulteert in ongeveer een maandelijks Porsche-treffen. Dit kan een rit zijn in de Westhoek, Zeeuws-Vlaanderen of de Ardennen, een bezoek aan de Porsche fabrieken, een rijvaardigheidstraining onder leiding van professionals op een exclusief afgehuurd circuit, een lente- en herfstreis of een sociaal treffen. Om de 3 maanden vindt er een ledenvergadering plaats waar over de evenementen nagepraat kan worden en waar nieuwe evenementen toegelicht worden. Tijdens de ledenvergadering wensen we ook interessante Porsche thema’s te presenteren, bv. de lancering van een nieuw model.

U kunt zich vrijblijvend aanmelden voor het lidmaatschap van de club, waarna u aan één van onze evenementen kunt deelnemen om kennis te maken met Porsche Owners Club Antwerp, de werking van de club en zijn leden. Op dat moment kunt u bepalen of u zich thuis voelt bij POCA en of u zich definitief wilt aanmelden voor het lidmaatschap. Het bestuur zal u graag verder informeren. POCA contacteren? info@poca.be

Ledenvergadering bijwonen of een evenement meerijden?

Contacteer ons en we nodigen je hiervoor uit.